ARTS ESCÈNIQUES

Bradien, Sònia Gómez, Martí Sales i Za!, al festival Ingràvid

L’Ingràvid, Festival de Cultura Contemporània de l’Empordà, presenta una nova edició a l’Arts Santa Mònica amb la intenció d’“acostar als barcelonins tot el que es cou a l’Alt Empordà”. El preludi de les primeres activitats serà avui mateix, quan s’inaugurarà una exposició amb els projectes guanyadors de la 2a Convocatòria Ingràvid, en què es podrà veure, entre d’altres, l’obra Ésser lliure, de Bel Olid. Dimarts que ve hi haurà doble ració de males herbes: després d’un taller de degustació (18 h), Martí Sales presentarà Principi d’incertesa i el volum col·lectiu Punts de fuga, tots dos editats a Males Herbes (20 h).

Dijous, a més de les converses entre els artistes Manel Gràvalos, David Juàrez i Pau Faus (19 h), Sònia Gómez oferirà la performance Ballarina (20.45 h) i Eduard Escoffet presentarà, acompanyat dels Bradien, el disc que acaben de publicar, Escala (21.45 h). Divendres l’Ingràvid tornarà a arrencar amb una conversa entre Domènec, Roc Parés i Job Ramos (19 h), que prepararà els assistents per a la Nit del Caballo, en la qual participaran Pau Rodríguez i Edi Pou -integrants de Za!-, Sara Fontán, Vicent Domènech, Estel Boada i Xavi Lloses.

Programació familiar

L’Ingràvid 2015 no s’oblida de les activitats pensades per a tota la família, que quedaran agrupades el dissabte 4 de juliol a la tarda. El taller de fotografia Barcelona Ramblae, de Paula Artés, Arnau Solé i Júlia Ramiro (17 h) anirà seguit d’un altre taller, Inventem-nos un joc, jugant!, a càrrec d’Oriol Comas i Coma (18.30 h). Xavi Lozano tancarà el festival amb un concert en què reivindicarà la musicalitat dels objectes quotidians (20 h). Totes les activitats de l’Ingràvid són gratis menys el taller de degustació de males herbes: costa 12 euros.

Més continguts de