Cultura 30/11/2012

"1, 2, 3... pica Bressola!", cançons de tota la vida en suport a l'escola catalana a la Catalunya Nord

Joan Colomo, Anna Roig o Txarango han participat en aquest projecte cultural, que ha desembocat en un CD de cançons infantils

Ara
1 min

BarcelonaQuin és el resultat d'ajuntar Joan Colomo, Anna Roig, Joan Garriga, Txarango i els alumnes d'una Bressola en un estudi de gravació? Una barreja de cançons populars i tradicionals amb sons pop i de rumba. Es pot comprovar a '1, 2, 3... pica Bressola!', el nou projecte en forma de CD d'Amics de la Bressola, una associació que dóna suport a les escoles de la Bressola, l'entitat que agrupa les escoles laiques catalanes de la Catalunya Nord.

El disc va dirigit als infants de fins a 14 anys, però la direcció musical ha anat a càrrec de Marc Serrats, i el finançament s'ha obtingut amb una campanya de micromecenatge.

Els resultats es podran sentir en directe el 5 de desembre, en el concert 'Més musiquetes per a la Bressola, en directe!", a l'Artèria Paral·lel, i amb les actuacions de participants en el projecte. D'altra banda, el videoclip es presentarà, íntegre, dilluns vinent, a la web de l'Enderrock.

stats