MÚSICA

'Hold it against me' és el primer senzill del seu nou àlbum

Britney Spears estrena videoclip

La cantant nord-americana ha estrenat aquesta matinada el vídeo de 'Hold it against me', primer senzill del seu nou disc, 'Femme fatal', dirigit per Jonas Akerlund

A les 4 de la matinada del 17 al 18 de febrer (hora catalana), Britney Spears ha estrenat mundialment el vídeo de la cançó "Hold It Against Me", primer single del seu nou àlbum Femme Fatale, previst per al 29 de març de 2011. L'estrena ha estat al seu canal oficial a Vevo @ YouTube.

El vídeo l'ha dirigit Jonas Akerlund, director suec que ha realitzat vídeos per a Lady Gaga i Beyoncé (Telephone), Pink, The Rolling Stones, Madonna, Primal Scream, Smashing Pumpkins, Metallica i The Prodigy, entre d'altres. "Espero que us agradi tant com a mi", ha afirmat Spears en un missatge al seu web. "Si no us agrada, us clavaré una patada de kung-fu com la que li clavo a aquella noia al vídeo". En el clip Spears apareix lluitant contra ella mateixa.
 
Britney Spears ha treballat en
Femme Fatale durant dos anys i pensa que és el seu "millor àlbum fins ara" i el que millor reflecteix el seu estat personal i professional. El disc l'han produït Max Martin i Dr Luke.

Amb el senzill de " Hold It Against Me" va debutar en el n. 1 a la llista Billboard Hot 100 Singles venent 411.000 singles digitals als Estats Units només set dies després del seu llançament exclusiu a iTunes. És la major venda a la primera setmana d'una artista femenina, superant el rècord que estava en possessió de Taylor Swift. Fora dels Estats Units, "Hold It Against Me" va debutar en el número 1 a 19 països, incloent-hi Espanya, Austràlia, Bèlgica, Japó, Canadà, Suïssa i França, entre d'altres.
 
Durant els seus 12 anys de carrera, Britney Spears
ha venut 70 milions de àlbums a tot el món, ha situat cinc àlbums directament al número 1 de les llistes nord-americanes (Billboard Top 200), amb 24 cançons de gran èxit en la llista Billboard Mainstream Top 40. Globalment, Spears ha estat un dels artistes més venuts de la passada dècada, dominant les llistes amb els seus àlbums Baby One More Time (1999), Oops! ... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) i The Singles Collection (2009).

Etiquetes

Més continguts de