Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Britney Spears bat rècords amb 'Femme Fatale'

La cantant nord-americana és la primera dona que aconsegueix situar de manera directa i per sisena vegada un disc a dalt de tot de les llistes de vendes als Estats Units

La cantant nord-americana Britney Spears ha aconseguit un nou rècord en convertir-se en la primera dona que aconsegueix situar de manera directa i per sisena vegada un disc a dalt de tot de les llistes de vendes als Estats Units , segons ha informat Sony Music .

El setè àlbum d' estudi d' Spears , Femme Fatale , és número 1 a la llista de vendes nord-americana una setmana després del seu llançament. Femme Fatale és, en només set dies , el segon disc més venut des de començament d'any als Estats Units .

El rècord de Spears va coincidir amb l'estrena del seu últim vídeo musical , Till The Worlds Ends , una producció amb aire apocalíptic en què l' artista convida a ballar mentre tot s'ensorra .

Durant els seus 12 anys de carrera Britney Spears ha venut més de 70 milions de discos a tot el món .

Femme Fatale és el segon àlbum , després de Circus , que Spears publica després de la crisi emocional que va patir entre 2007 i 2008 .

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT