Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Bruce Springsteen exhaureix entrades a Barcelona

La promotora Doctor Music ha anunciat el primer 'sold out' de la gira de The Boss

La promotora barcelonina Doctor Music, que organitza la gira de Bruce Springsteen per Espanya, ha anunciat que The Boss  ha exhaurit les entrades per al concert de Barcelona. "És el primer sold out de la seva gira espanyola", ha dit la promotora a través de Twitter.

Les entrades per al concert que Springsteen i l'E Street Band faran a l'Estadi Lluís Companys el 17 maig del 2012 van sortir a la venda dimecres. Ahir, Springsteen va vendre 44.651 localitats per al concert que celebrarà a Madrid, i avui han sortit a la venda les del directe que farà a Sant Sebastià.

La gira del divuitè àlbum de Springsteen, que es publicarà el 2012, i que ja té pràcticament enllestit, començarà a Sevilla. El de Barcelona serà el segon concert de la gira, abans de continuar per Sant Sebastià i també passar per Madrid. El xou anirà després a altres ciutats europees, com ara Montpeller (19 de juny), Manchester (22 de juny) i París (5 de juliol).

Un cop exhaurides les entrades, Springsteen podria celebrar un segon concert a Barcelona. Segons Catalunya Ràdio, per al dia 18 hi ha una reserva feta a l'Estadi Olímpic que serviria per celebrar-hi un segon concert.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT