Música
Cultura 24/11/2011

Bruce Springsteen actuarà a Barcelona el 17 de maig

El concert a l'Estadi Olímpic de Barcelona serà el segon de la gira mundial que Springsteen iniciarà a Sevilla el 13 de maig

Ara
1 min
Bruce Springsteen

BarcelonaLa música de Bruce Springsteen tornarà a sonar a Barcelona el 17 de maig de l'any que ve. El rocker nord-americà sortirà de gira amb l'E-Street Band per presentar el seu nou àlbum, que es publicarà el 2012, i ja té pràcticament enllestit. The Boss encetarà el 13 de maig la gira mundial a Sevilla, on també realitzarà els assajos, i després es traslladarà a Barcelona, on celebrarà el segon concert, a l'Estadi Olímpic. El xou passarà a continuació per Sant Sebastià, el 2 de juny, i per Madrid, el 17, i després continuarà per altres ciutats europees, com ara Montpellier (19 de juny), Manchester (22 de juny) i París (5 de juliol).

Les entrades mantindran el mateix preu que a la gira del 2009: l'entrada general costarà 65 euros, mentre que les dels seients reservats variaran entre els 65 i els 83 euros, segons la ciutat i la ubicació. Sortiran a la venda el dimarts 29 de novembre a les 10 del matí i es podran comprar a través de Doctor Music, Ticketmaster, Fnac, Carrefour i altres punts de venda oficial de la xarxa Ticketmaster-Tick Tack Ticket. També es podran adquirir per telèfon, trucant al 902 15 00 25.

A més de disc nou i gira mundial, el 2012 portarà més bones notícies a Springsteen i els seus seguidors, ja que el seu clàssic Born in the USA, publicat l'any 1984, serà presentat al Saló de la Fama dels Grammy.

stats