Cinema

Bruce Willis deixa plantat Woody Allen

L'actor no participarà en la nova pel·lícula del novaiorquès –que encara no té títol i que s'ha començat a rodar a Nova York– perquè debutarà aviat al teatre amb l'adaptació de la novel·la 'Misery', de Stephen King

Woody Allen ha patit la primera baixa en el repartiment de la seva nova pel·lícula: Bruce Willis ha decidit abandonar aquest projecte cinematogràfic per debutar al teatre. Així ho ha confirmat el representant de Woody Allen al portal Deadline. Willis abandona el projecte –encara sense títol– per un problema de planificació de feina : vol donar prioritat al seu debut a Broadway, on interpretarà el novel·lista Paul Sheldon , protagonista de 'Miser y' , una obra de teatre basada en la novel·la del mateix nom de Stephen King i que s'ha d'estrenar el 15 de novembre al Broadhurst Theatre. 

Després del sobtat abandonament de l'intèrpret –a qui ja s'havia vist treballant en el set de rodatge al costat de Jesse Eisenberg– Woody Allen busca un nou actor. El càsting ha de ser ràpid, ja que el cineasta no previst canviar la data de producció, que s'està començant a rodar aquests dies a Nova York. Entre els actors que sí que hi participaran hi haurà Kristen Stewart (coneguda pel seu paper a 'Crepuscle'), Jesse Eisenberg ('Batman vs. Superman'), Jeannie Berlin ('Inherent vice') i Parker Posey, amb qui Allen ha treballat recentment a ' Irrational man'.