Música

Bryan Ferry publica nou disc, 'Avonmore'

Les deu cançons recorden el so net i sofisticat de 'Boys and girls', un dels seus millors discos, publicat al 1985. Hi ha una versió de Robert Palmer i una altra de Stephen Sondheim

Dos anys després de reinterpretar una petita part del seu cançoner en clau de jazz a 'The jazz age', Bryan Ferry publica disc amb noves cançons. 'Avonmore', el seu quinzè disc d'estudi en solitari –i vuit amb als Roxy Music–, recorda el so net i sofisticat de 'Boys and girls' (1985), disc que incloïa una de les seves cançons més conegudes, 'Slave to love'.

'Avonmore' conté deu cançons, que han estat produïdes per Ferry i Rhett Davis. Compta amb col·laboracions de Nile Rodgers (Chic) i Johnny Marr, que ha coescrit un dels temes, 'Soldier of fortune'. Inclou també dues versions, 'Send in the clowns', de Stephen Sondheim i 'Johnny and Mary', de Robert Palmer. El primer single del disc és 'Loop de li', on Ferry explica la història d'un personatge que es lleva amb ressaca i se sent perdut. No té gaire cosa a fer, tret de recordar bocins de la nit passada.