Publicitat
Publicitat

Teatre

El CAET aposta per una programació variada i internacional per a la temporada 2012

Al cartell destaquen les produccions 'Canigó', 'Qui té por de Virginia Woolf?' i l'espectacle de circ 'Aprendre, començar a prendre'

El Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) ha presentat la temporada 2012, que compta amb una programació variada i obre les seves portes a Europa.

El teatre, el circ, la dansa, l'òpera i propostes multidisciplinàries caracteritzaran la nova temporada, en què es podran veure muntatges en gira, com Canigó, protagonitzat per Lluís Soler, o la peça d'Edward Albee amb ritme trepidant, Qui té por de Virgina Woolf?. Operetta, una aproximació al món de l'òpera des de l'humor, Delicades i L'any que ve serà millor, escrita per quatre dramaturgues i protagonitzada per Alba Florejachs, entre d'altres, també es podran veure a Terrassa. El mateix escenari acollirà l'estrena de la nova creació d'Àngels Margarit, From B to B.

El CAET corproduïrà tres espectacles: 180º de cel, que narra la història d'una exconvicta que s'enfronta de nou amb la vida real, de La Virgueria; Greenwich Art Show, de Macarena Recuerda Shepard; i Molly Sweeney, una obra que "explica d'una manera molt poètica els perills que podem córrer amb el pensament únic", ha comentat el director Miquel Gorriz.

Amb l'objectiu d'internacionalitzar-se, el CAET col·laborarà amb el projecte Transmission, una plataforma d'abast europeu que dona suport a la creació circense contemporània. Ho farà a través de l'espectacle Aprendre, començar a prendre, d'Atempto Circ. El centre també col·laborarà amb el Teatre delle Forme de Torino, amb el muntatge Comizi d'amore, d'Antonio Damasco. 

A la presentació de la nova temporada, s'ha avançat que es preveu signar un contracte entre el CAET i la Generalitat per distribuir el coneixement que es desprengui dels seus projectes, tal com ha anunciat el director general de Promoció i Cooperació Cultural de la Generalitat, Jordi Cabré. La idea és enllaçar els diferents teatres i centres de producció artística nacionals per promocionar i compartir coneixement. Cabré també ha assegurat que la previsió és que de cara a l'any vinent la Generalitat deixi de rebaixar la dotació econòmica destinada als aspectes culturals i aquesta s'estabilitzi.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT