TEATRE
Cultura 19/06/2012

El CAET aposta per la producció pròpia en la propera temporada

El festival TNT programarà 14 estrenes, i es portaran al Principal de Terrassa els èxits 'Incendis', 'Celobert', 'Burundanga' i 'Cyrano'

Acn
1 min

TerrassaEl Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) fa una aposta decidida per la producció del país en la propera temporada, amb propostes de producció pròpia o coproduccions, just quan fa deu anys. En el Festival TNT- Terrassa Noves Tendències n'estrenarà un total de 14. A banda, el Teatre Principal acollirà alguns dels èxits de la temporada barcelonina com 'Incendis', dirigida per Oriol Broggi, 'Celobert', de Josep Maria Pou, 'Burundanga', de Jordi Galceran, o el 'Cyrano' dirigit per Oriol Broggi. El CAET acaba el curs amb un 2012 de rècords, en què s'ha aconseguit el 90% d'ocupació mitjana aquest primer semestre; i participarà en un total de 20 produccions i coproduccions al llarg d'aquest any.

Al Teatre Alegria i la Sala Maria Plans es veuran les apostes per la nova creació, amb una programació que estarà acompanyada per trobades de l'espectador amb els artistes, creadors i experts després de cada funció. Inclou 'Udol' de Marilia Samper i les Q-Ars Teatre, coproduïda pel CAET, el CAER i el Festival Grec de Barcelona; 'Zero', d'Albert Boronat i Pep Pla, una coprodució del CAET i el Festival Grec; 'La Festa' d'Spiro Scimone i direcció d' Orlando Arocha, coproducció del CAET amb Itàlia i Veneçuela; així mateix una nova companyia terrassenca, Malatesta, estrenarà 'El secret de la partició' de Teresa Sánchez-Roca i direcció de Jordi Palet.

A més, en la seva vessant de centre territorial de producció escènica del país, el CAET estrenarà un total de 14 produccions pròpies i coproduccions durant el Festival TNT- Terrassa Noves Tendències, entre el 3 al 8 d'octubre. Així haurà participat en un total de 20 produccions i coproduccions aquest 2012.

stats