Publicitat
Publicitat

Les millors cançons del festival de Figueres que sonaran en la versió per als més petits

El CD de l'Acustiqueta, amb l'ARA

Macedònia, Guillamino, els Petits Manolos i Anímic són alguns dels grups que recull el CD que es podrà comprar amb el diari ARA el cap de setmana que ve

L'Acústica de Figueres, després de 10 anys programant concerts, estrena aquest any l'Acustiqueta, una versió del festival per als més petits. Els pares, però, no s'han d'espantar: no es trobaran amb el 'Sol solet' ni amb el 'Cargol treu banya'. Els grups de música que pujaran dalt dels escenaris del 31 d'agost al 2 de setembre no fan habitualment música infantil i disten molt de ser carrinclons.

Entre altres, s'estrenaran espectacles com ara 'Petits Manolos', del grup de rumba Los Manolos, i 'Diver-Kids', de l'Orquestra Di-versiones. Macedònia anirà a la capital de l'Empordà amb la nova formació i Guillamino presentarà el seu espectacle interactiu ' A la classe de les girafes'. Amelie, guanyadors del premi Enderrock al grup revelació del 2011; el compositor i multiinstrumentalista nord-català Pascal Comelade, i The Penguins i el seu 'Reggae per a xics' es podran escoltar a Figueres. Tots aquests grups gravaran un CD amb la millor selecció musical del festival, que es repartirà el cap de setmana vinent amb l'ARA.

El festival Acustiqueta va adreçat a nens de 2 a 12 anys. Per a ells pot ser el primer festival de música d'estiu, i per aquest motiu es tindrà molta cura de tots els detalls. S'estan creant espais habituals en festivals per a adults adaptats al públic infantil. Així, a l'Acustiqueta hi haurà àrees de descans, tallers familiars i infantils impartits als museus de la ciutat i una gran àrea de jocs. A més, durant els dies del festival el Museu del Joguet i el Museu de l'Empordà aplicaran un 50% de descompte al preu de l'entrada.

Els horaris també s'han adaptat a les necessitats dels més petits i les sessions es faran a les dotze del migdia i a les cinc, les sis i les set de la tarda. Pel que fa a l'apartat gastronòmic, diversos restaurants figuerencs prepararan menús infantils.

Els infants es podran acomiadar del festival amb una festa a la discoteca de l'Hotel Travé.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT