Publicitat
Publicitat

La Caixa destina 13.500 € a un projecte audiovisual amb finalitat socioartística

La iniciativa, conjunta amb Es Baluard, implica artistes que posen les seves eines de treball en mans de dones en risc d'exclusió social

L’Obra Social la Caixa ha destinat 13.500 euros a un projecte audiovisual de la Fundació Es Baluard Museu Art Modern i Contemporani de Palma amb una finalitat socioartística dirigida a dones en risc d’exclusió social. Aquesta ajuda forma part de la convocatòria d’Art per a la Millora Social 2014 del Programa d’ajudes a projectes d’iniciatives socials.

La convocatòria d’Art per a la Millora Social dóna suport a activitats culturals de qualsevol disciplina artística liderades per un artista en què participin col·lectius socialment fràgils, amb la finalitat d’acostar-los a la cultura i, a la vegada, contribuir a afavorir aspectes com el desenvolupament personal, el reconeixement de les pròpies capacitats i la cohesió i inclusió social.

A través dels 30 projectes seleccionats a tot l’estat espanyol, prop de 6.000 persones en situació de vulnerabilitat de tot l’Estat tindran l’oportunitat d’expressar-se a través de la fotografia, el vídeo, les arts plàstiques, el teatre i la dansa, entre altres disciplines.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT