MÚSICA
Cultura 03/04/2013

El Petit de Cal Eril i CaboSanRoque s'instal·len a la Sala Beckett

El grup de Guissona enceta la gira del nou disc 'La figura del buit' a Barcelona amb concerts del 4 al 7 d'abril. De l'11 al 14, el teatre acollirà l'espectacle 'bESTIARI', un concert amb animals mecànics

Ara
1 min

BarcelonaLa Sala Beckett acull la gira del grup El Petit de Cal Eril, del 4 al 7 d'abril i l'espectacle musical 'bESTIARI' de CaboSanRoque, de l'11 al 14 d'abril. El grup de Joan Pons presenta el seu nou disc 'La figura del buit', en una parada de la gira després de passar per Castelló de la Plana. Un cop acabats els quatre concerts, El petit de Cal Eril continuarà el seu camí per diverses poblacions catalanes per acabar a Guissona, la seva ciutat natal.

CaboSanRoque presenta 'bESTIARI', un espectacle de Roger Aixut, Josep Seguí i Laia Torrents que es va estrenar a la Fira Mediterrània de Manresa i va rebre el Premi Innovació en cultura popular de la Fundació Jaume Casademont. Els autors han construït la seva pròpia orquestra d'animals mecànics creats amb objectes quotidians com màquines d'escriure, motors d'impressora o planxes. Els animals articulen un discurs musical i un diàleg ambigu entre el concepte de màquina i la violència animal transmesa a través dels textos de bestiaris medievals.

stats