Publicitat
Publicitat

Audiovisuals

Una de les categories és 'millor director'

La productora catalana Canada rep 12 nominacions als Music Video Awards anglesos

El videoclip de 'Bombay', un tema del canari El guincho, ha estat nominat en la categoria de millor clip d'indie-rock internacional.

Canada, la productora de Barcelona que uneix els esforços dels realitzadors Lope Serrano, Luis Cerveró i Nicolás Méndez, confirma la seva irrupció en el panorama internacional amb una generosa collita de nominacions en els Music Video Awards, els premis de videoclips de la indústria musical anglesa. Imparables des que Scissor Sistres els va encarregar el videoclip Invisible light, Canada és avui dia un dels noms de referència del videoclip mundial.

Clips com el de Invisible light o Ice cream (de Battles) i White nights (de Oh land) apleguen una dotzena de nominacions en els propers Music Video Awards. El nombre definitiu de premis obtinguts per Canada es coneixerà el 8 de novembre.

Entre els nominats hi ha el clip Bombay, realitzat per Canada per al música canari El guincho, nominat en la categoria de millor clip d' indie-rock internacional. Canada també està nominada en la categoria de millor director.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT