Cultura 27/04/2012

'Cançons de la veritat oculta': homenatge a Pere Calders a preu especial per als lectors de l'ARA

Mazoni, Guillamino, Maria Rodés, Joan Colomo i El Petit de Cal Eril, entre d'altres, han convertit en cançons contes de l'escriptor i les canta Judit Neddermann. Els lectors de l'ARA poden gaudir de l'espectacle per només 10 €

Ara
1 min
'Cançons de la veritat oculta'

BarcelonaLes històries de Pere Calders s'han transformat en cançons per obra de músics catalans que s'han posat al servei de l'obra de l'autor de 'Cròniques de la veritat oculta' i de la cantant Judit Neddermann.

Com a lectors de l'ARA, podreu gaudir de l'espectacle a un preu especial, només 10€, a la sala 2 de L'Auditori de Barcelona.

La cita és el divendres 4 de maig, a les 21.30 hores.

Si voleu les entrades, heu d'entrar a la web de venda d'entrades per internet Bankrobber i seguir les instrccions.

Pere Calders fou un dels més grans escriptors del segle XX. Els seus contes, amb els peus en la quotidianitat però enlairant-se sempre cap a l'inesperat, han despertat la imaginació de moltes generacions. Aquest 2012 se celebra el centenari del seu naixement.

Per recordar-lo, 12 autors de la nova escena independent catalana s'han submergit en la seva obra i n'han obtingut peces a mida de la veu de la cantant Judit Neddermann. Forjada en l'escena jazz però també amb domini del pop, el 'reggae' i la música tradicional.

Les cançons s'han encarregat a Jaume Pla (Mazoni), Maria Rodés, Pere Agramunt (La Brigada), Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Joan Colomo, Xarim Aresté (Very Pomelo), Vicky de Clascà (Bikimel), Guillem Caballero (Els Surfing Sirles), Mireia Madroñero (Miss Carrussel), Ramon Faura (Le Petit Ramon), Pau Guillamet (Guillamino) i Jordi Lanuza (Inspira).

stats