Còmic
Cultura 18/09/2012

Capità Amèrica, president dels Estats Units

El personatge de còmic assumirà la presidència del seu país en el pròxim número de la col·lecció 'The Ultimates'. "El capità no pertany a cap partit polític", assegura el guionista de la sèrie, "només respon a la crida del poble"

Ara
1 min
Portada del número 16 de 'The ultimates'

BarcelonaNi Romney ni Obama. Segons informen diferents mitjans, el proper president dels Estats Units serà el Capità Amèrica, o almenys així serà en el número 15 de la col·lecció 'The Ultimates', una sèrie ambientada a l'univers Ultimate de Marvel que retrata uns Estats Units enfrontats en diferents faccions i per una histèria antimutant fora de control. "¿Qui millor que un tipus que es vesteix amb els colors de la bandera americana per resoldre la situació i tornar a unir Amèrica?", ha declarat l'editor en cap de Marvel, Axel Alonso.

Sam Humphries, el guionista de la sèrie, ha declarat al Huffington Post que l'elecció del personatge com a president és el nou pas lògic com a "defensor d'Amèrica", rol que exerceix des de la Segona Guerra Mundial. "El capità no pertany a cap partit, només respon a la crida del poble. Ell no vol el càrrec, però si ajuda a reunificar Amèrica, acceptarà la feina".

Humphries ha avançat que el Capità Amèrica "no es veu fent conferències en jardins de roses, sinó fent treball de camp". "El resultat serà una de les presidències més excitants i singulars que s'han vist mai, en la ficció o la història", promet.

stats