Publicitat
Publicitat

Música

Carla Bruni: "Jo sóc música, el meu marit no"

L'ex primera dama francesa publicarà un nou disc que "podrà sortir amb total llibertat sense haver de ser examinat sota el prisma polític"

Carla Bruni, després de deixar el palau de l'Elisi, comença a pensar en el llançament d'un nou disc, perquè "ara l'àlbum podrà sortir amb total llibertat sense haver de ser examinat sota el prisma polític", explica la cantant en una entrevista a la revista 'Elle'.

La vida política del seu marit, que fins fa poc estava en campanya electoral, i el naixement de la seva primera filla l'octubre del 2011, han impedit que l'ex primera dama francesa tornés al món de la música per falta de temps. Ara es planteja el seu retorn amb la intenció d'allunyar la faceta professional de la vida privada: "Jo sóc música, el meu marit no", diu la cantant.

Carla Bruni, esposa des del 2008 de l'expresident francès Nicolas Sarkozy, assegura que el seu caràcter no ha canviat. "És la vida la que s'encarrega de canviar-nos, i si no canviem envellim sense madurar, i això és molt trist", diu Bruni.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT