MÚSICA
Cultura 29/11/2011

La Casa Azul edita 'La Polinesia Meridional'

El disc, que s'ha enfilat a la llista de vendes d'ITunes a Espanya i que va ser dilluns trending topic global, segueix les passes de l'anterior treball del projecte del barceloní Guille Milkyway, 'La revolución sexual'

Ara
1 min
La Casa Azul

BarcelonaJa és a la venda La Polinesia Meridional, el nou àlbum de La Casa Azul. El disc segueix les passes de l'anterior treball del projecte del barceloní Guille Milkyway, 'La revolución sexual'. Editat el 2007, amb 'La revolución sexual' La Casa Azul es va confirmar con un dels projectes més interessants del pop estatal actual.

El disc s'ha enfilat en la llista de discos més venuts d'iTunes a Espanya, arribant dilluns a superar el disc de grans èxits de Julio Iglesias, 1. També va ser trending topic global a Twitter.

El nou disc reivindica més que mai la música disco dels anys 70. També reivindica el pop melòdic com a música de ball i la seva presència en la cultura de club contemporània. La Polinesia Meridional vol ser la música disco del segle XXI.

Hereu de Pizzicato Five –Guille Milkyway és el Yasuharu Konishi del pop espanyol–, La Casa Azul vesteix les enganxoses melodies de barrocs arranjaments de pop electrònic amb regust retro.

I com sempre, les lletres es caracteritzen per la foscor, pel pessimisme i per l'exhibicionisme emocional de Guille Milkyway, que contrasten amb la lluminositat de la música.

'La Polinesia Meridional' és un exercici d'escapisme, en què el disco del segle XXI de La Casa Azul vol servir d'evasió d'una realitat convulsa.

stats