Cinema
Cultura 19/08/2011

'Catalunya über alles!' participarà en el Festival de Sant Sebatià

El nou film de Ramon Térmens, que es va endur el premi especial del jurat en l'últim Festival de Màlaga, participarà en el Festival de Sant Sebastià. 'El árbol de la vida', de Terrence Malick, que ha guanyat el premi anual de l'associació de crítics FIPRESCI, rebrà el guardó durant aquest certamen

Redacció
1 min
'Catalunya über alles!'

BarcelonaEl Festival de Sant Sebastià ha anunciat la programació de la secció Made in Spain, una selecció dels títols més representatius de la collita anual del cinema espanyol, entre els quals ha inclòs Catalunya über alles!, el darrer film de Ramon Térmens, un retrat en clau de crítica del racisme i la intolerància a la Catalunya interior. La cinta va ser una de les triomfadores de l'últim Festival de Málaga, i té prevista l'estrena el 30 de setembre.

Paral·lelament, s'ha fet oficial que el guanyador del premi anual de l'associació internacional de crítics FIPRESCI ha anat a parar a El árbol de la vida, l'últim film del director nord-americà Terrence Malick, estrenat al Festival de Cannes d'enguany i que tindrà la prèmiere espanyola al Festival de Sant Sebastià, on es lliurarà aquest guardó a un representant de la distribuïdora del film, ja que el director no hi pot assisitir. Malick, que ja va obtenir la Conxa d'Or del festival el 1974 per Malas tierras, ha declarat que "és reconfortant descobrir tants cors generosos que ens donen ànims per continuar endavant, a mi i a tots els que treballen al voltant meu".

stats