Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Catalunya Arte Flamenco recorda Morente

El cicle de concerts, que enguany programa Miguel Poveda, Mayte Martín, Duquende i Estrella Morente, entre d'altres, homenatja el desaparegut 'cantaor', que va fer la seva última actuació en l'edició anterior

La tercera edició de cicle de concerts Catalunya Arte Flamenco, que se celebrarà del 14 d'octubre al 12 de gener, estarà dedicada a Enrique Morente. El cantaor granadí, mort el desembre passat, va obrir l'edició de 2010 del cicle el dia de la Mercè al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, en la que seria la seva última actuació. El cicle vol mantenir viu el record de Morente, a qui anomena "l'últim poeta del flamenc" i un dels grans renovadors del gènere.

La programació del cicle reuneix artistes consagrats com
els catalans Miguel Poveda, Mayte Martín i Duquende, la filla del cantaor Estrella Morente, i Pitingo, amb futures promeses del flamenc actual, que actuaran actuaran en diferents escenaris de tota Catalunya.

En el marc del cicle es desenvoluparan també activitats paral·leles com tallers de formació, conferències i taules rodones que analitzaran el moment del flamenc a Catalunya, en l'any en què s'ha reconegut el flamenc com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

L'edició de 2010, que a més de amb Morente va comptar amb Farruquito, Esperanza Fernández, Cañizares, Antonio Canales, José Mercé, Mayte Martín i Paco de Lucía , va reunir més d'11.000 espectadors.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT