Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Els Catarres i Xavier Baró, al Circuit Folc del C.A.T.

El trio d'Aiguafreda i el cantautor de Ponent actuen dijous al cicle del Centre Artesà Tradicionàrius

El Centre Artesà Tradicionàrius ( C.A.T.) del barri de Gràcia de Barcelona acull la sisena edició del Circuit Folc, que reunirà dijous 17 de novembre a les 21 h els directes d'Els Catarres i de Xavier Baró.

Obrirà la vetllada el cantautor de Ponent Xavier Baró, un músic que fa temps va decidir allunyar-se del camí ral, de les modes i de les tendències. Defensarà La màgica olivera (2011), un disc d’aire atemporal en què el trobador lleidatà es passeja per la guerra dels Segadors, les guerres Carlines, les històries de bandolers i dels amors al camp. Cançons tradicionals que sonen rotundes i terribles, com "A la plaça fan ballades", acompanyades d’una tria de composicions dels seus treballs anteriors, Flors de joglaria (2006) i Lluny del camí ral (2009).

El seguiran Els Catarres, jove trio d’Aiguafreda i última sensació del pop-folk acústic català. Roser Cruells (contrabaix), Eric Vergés (veu i guitarra acústica) i Jan Riera-Prats (acordió, bombo i pandereta) s’han passat l’estiu tocant arreu i presentant cançons pròpies en què ressonen estructures de l’americana, el corrido o el reggae, i sonoritats càlides per explicar històries quotidianes. El seu nou disc està previst pel 29 de novembre.

Les entrades es poden comprar anticipades o a taquilla.

 

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT