Publicitat
Publicitat

Moda

Una escultura de Coco Chanel va presidir la desfilada

Chanel encanta París

Els tons foscos dominen la col·lecció que va presentar Karl Lagerfeld al Grand Palais, reconvertit en la plaça Vendome sota les estrelles

Chanel va enlluernar amb la seva posada en escena a la setmana de la moda d'alta costura de París, amb una col·lecció de tardor-hivern que evocava la màgia d'un passeig per la ciutat sota la llum de les estrelles. 

Per a l'ocasió Karl Lagerfeld va transformar el Grand Palais en una plaça Vendome propera al conte de fades i en comptes de Napoleó, una escultura de Coco Chanel, fundadora de la marca, presidia la desfilada i evocava el poder de Chanel a l'univers de l'alta costura.

Els blancs i els negres, així com els brodats en conjunts monocolors blaus, fúcsies o platejats, i les transparències defineixen la col·lecció. La desfilada va començar amb una processó de vestits jaqueta de color plata i gris. Les jaquetes d'espatlles amples s'entallaven a la cintura i es tornaven a obrir sobre els malucs.

Per a les ocasions especials, el vestit de nit se cenyeix fins als genolls, abans d'obrir-se. El cap gairebé totes les models l'adornaven amb barrets; algunes fins i tot lluïen vels en forma d'antifaç. Als peus, les botes altes i transparents, de vegades també anaven decorades amb brodats.

"M'ha agradat, és molt Coco, molt anys trenta però amb el toc gòtic de Karl", explicava la model italiana Eliza Sednaoui.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT