Cultura 31/07/2012

Chavela Vargas, hospitalitzada a Mèxic per una recaiguda

Pateix una broncopneumònia i el seu estat de salut és greu, segons fonts de l'hospital on es troba ingressada

Efe
1 min
La cantant mexicana Chavela Vargas va sorprendre els periodistes, ahir a Madrid, per les seves ganes de jugar, amb respostes delirants i entrellaçant versos.

MèxicLa cantant Chavela Vargas, de 93 anys, va ser ingressada aquest dilluns en un hospital privat de la ciutat mexicana de Cuernavaca per una recaiguda després de tornar de Madrid, on va estar ingressada aquest mes a causa d'una taquicàrdia, segons han informat mitjans locals. Està sent atesa d'una broncopneumònia a l'àrea de cures intensives i el seu estat de salut és greu, segons el diari 'Milenio'.

Les fonts de l'hospital consultades pel diari assenyalen que l'artista va ser hospitalitzada per "cansament derivat de l'edat" i que està acompanyada per dos familiars.

Chavela Vargas va tornar a la seva casa de Tepoztlán la setmana passada, després de viatjar a Espanya, on va romandre una setmana hospitalitzada. La cantant va viatjar per oferir un recital amb temes del disc que ha dedicat a Federico García Lorca, 'La luna grande', i presentar les seves memòries, 'Dos vidas necesito. Las verdades de Chavela'.

stats