Cinema

El cinema català viatja fins a Massachusetts

Durant set dimarts –a partir del 25 de febrer– es projectaran pel·lícules catalanes subtitulades en anglès a la ciutat nord-americana. Tancarà el cicle Judith Colell

El VI Cicle de Cinema Català de la Universitat de Massachusetts projectarà cada dimarts a partir del 25 de febrer fins al 22 d'abril una pel·lícula en versió original subtitulada en anglès i reflexionarà sobre la relació entre identitat i cinema, ha informat aquest divendres en un comunicat.  

Judith Colell, que va rebre el Premi Ciutat de Barcelona a la millor direcció el 2010 i que actualment imparteix classes de guió en universitats catalanes, tancarà el cicle el 22 d'abril amb la projecció del seu film '53 dies d'hivern' i amb una classe magistral sobre l'adaptació cinematogràfica. Les set projeccions del cicle –'El bosc', 'Herois', 'Mercat de futurs', 'Catalunya Über Alles', 'El millor de mi', 'Una pistola a cada mà' i '53 dies d'hivern'– seran gratis i obertes al públic, i els mateixos estudiants de la universitat introduiran les pel·lícules i moderaran el debat posterior de cada sessió.