El Círcol Maldà obra nova etapa amb Bruno Oro, Sixto Paz i Les Antonietes

L'estrena serà l'11 de desembre amb un muntatge de creació pròpia de la companyia gestora, Els Pirates Teatre

L'actor i cantant Bruno Oro i les companyies Cia. Sixto Paz i Les Antonietes són alguns dels grups i persones que actuaran els pròxims mesos a la sala Círcol Maldà, gestionada a partir d'ara per la companyia Els Pirates, després d'acabar l'etapa amb l'actor Pep Tosar al capdavant.

Els Pirates, companyia formada per catorze persones, aposta per tres línies diferents d'espectacles: teatre i dansa; concerts de música de diferents estils i el dilluns a la nit hi haurà muntatges de cabaret.

L'espai, amb un aforament de cinquanta persones, obrirà l'11 de desembre amb el musical de petit format 'Sing song swing', dels Pirates, i que ja es va interpretar al Círcol Maldà el novembre de l'any passat. Entre el 5 i el 22 de febrer hi actuaran Les Antonietes amb l'obra 'Vània' i més endavant serà el torn dels Sixto Paz.

L'actor Bruno Oro, conegut especialment per la seva participació als programes televisius 'Polònia' i 'Crackòvia', presentarà el seu nou disc, 'Viatge de l'home que esternuda', en un concert-espectacle dirigit per Ramon Simó, director del Festival Grec. La Cia. A tres bandes recalarà al Maldà amb 'Solfatara', mentre que en l'apartat de concerts està previst que vagin a la sala músics com Marco Mezquida i el Marcel·lí Bayer Quartet.

Pel que fa al cabaret, Els Pirates han avançat que es podrà veure l'obra 'Dos machos verdes fritos', de la Cia. La Bacanal, amb David Verdaguer i Oscar Machancoses d'intèrprets; 'La caiguda de la H', de Jordi Oriol, i 'Ahora que de casi todo hace ya 20 años', de Marc Artigau.

El director artístic d'aquest col·lectiu, Adrià Aubert, ha explicat avui en roda de premsa que es van trobar amb "un espai orfe d'equip gestor" i el que han fet és parlar amb la propietat, que els ha llogat l'espai per tres anys. La companyia responia així a les acusacions de Pep Tosar.