Música
Cultura 14/06/2011

Clarence Clemons, el saxofonista de Bruce Springsteen, es recupera d'un embassament cerebral

Les constant vitals del músic han millorat, tot i que encara no s'ha fet un comunicat oficial sobre el seu l'estat de salut

Efe
2 min
Clarence Clemons rep el sobrenom de 'Big Man'

MiamiClarence Clemons, el saxofonista de l'E Street Band, es recupera després d'haver patit un embassament cerebral. El músic, de seixanta-nou anys, va haver de ser intervingut quirúrgicament en dues ocasions en un hospital de Florida després de patir l'embassament, que li va paralitzar la part esquerra del cos.

Segons una font propera a Clemons, ahir el músic no estava gens bé però ara ja es troba en millors condicions i "les seves constants vitals estan millorant", com recull la pàgina www.backstreets.com, l'espai dels seguidors de la banda i de Bruce Springsteen. "Tenia el costat esquerre paralitzat, però ara ja estreny coses amb la mà esquerra", assenyalava un amic de Clemons, que afegia que els propers cinc dies seran crítics.

Encara no s'ha fet un comunicat oficial sobre l'estat de salut del músic ni s'ha comunicat quan va patir l'embassament. El web showbiz411.com apuntava ahir la situació crítica del músic, "greument malalt" després de patir l'embòlia a la seva casa de Florida.

Clemons va iniciar la seva trajectòria amb Bruce Springsteen el 1971 i interpretava solos a melodies com "Born to run", "Thunder Road" o "Badlands". Conegut amb el sobrenom de "Big Man", darrerament s'havia sotmès a operacions d'esquena i genolls, i l'última gira en què va participar "va ser un infern", segons afirmava el músic a Rolling Stone.

Una de les últimes aparicions va ser durant un enregistrament a l'Asbury Parks' Carousel House el desembre de 2010. Clemons també ha treballat amb artistes com Ringo Starr o Aretha Franklin i participa en dues cançons a l'àlbum Born This Way de Lady Gaga, que escrivia al seu Twitter que "el meu amic i músic a

stats