Cultura 16/06/2011

Isabel Coixet organitza una venda benèfica pel Japó

La directora de 'Mapa dels sons de Tòquio' ha donat una col·lecció de fotografies i collages per contribuir a la reconstrucció d'una escola a Sendai

Redacció
1 min

BarcelonaLa galeria barcelonina Raina Lupa Edicions i Isabel Coixet han organitzat, avui a les 19 h a la seu de la galeria, una venda solidària de fotografies i collages, els beneficis de la qual aniran destinats a la reconstrucció d'una escola a Sendai.

La cineasta ha donat 60 fotografies i 20 collages que ha anat recopilant durant els seus viatges al Japó per contribuir a la reconstrucció d'una escola a la ciutat de Sendai, un dels epicentres del tsunami que va devastar el país a començaments de març. Properament, Coixet hi viatjarà convidada per l'Institut Cervantes de Tòquio.

Aquestes fotografies reflecteixen la mirada de Coixet sobre Japó, la seva particular visió de la nit de Tòquio, la natura que aflora als racons de la ciutat, i detalls de la vida quotidiana. Entre les obres hi ha també un retrat del celebri fotògraf japonès Araki Nobuyoshi. Les obres es venen a partir de 140 euros. A més, durant la venda es projectaran pel·lícules japoneses de la col·lecció privada de la directora, es punxarà música japonesa contemporània i es farà una degustació de sushi.

stats