Música
Cultura 17/10/2011

Coldplay diu que 'Mylo Xyloto' podria ser el seu últim àlbum

El líder de la banda anglesa Chris Martin explica en una entrevista que després dels tres anys de feina dedicats al seu últim àlbum no es pot imaginar fent-ne un de nou

Ara
2 min
Coldplay

BarcelonaMylo Xyloto podria ser l'últim disc de Coldplay. Chris Martin, el compositor de la major part de les cançons del grup, va explicar en una entrevista al diari anglès Daily Mail que aquest àlbum va suposar un esforç tan gran que no pot pensar en un altre de nou. "Aquest podria ser el nostre últim disc", va revelar Martin en referència a Mylo Xyloto, "és la destil·lació de tres anys de feina i no em puc imaginar que podria venir-ne un altre.

Durant l'entrevista, Martin va assenyalar qui és ara la competència del grup: la cantant anglesa Adele i l'adolescent Justin Bieber. "Ara hem de competir amb Justin Bieber i Adele, i són molt més joves –va dir l'autor de Viva la vida–. Hem de tenir l'energia per posar tant d'esforç en el nostre treball com ho fan ells. Si s'ha acabat, s'ha acabat i puc viure amb això. El més important és procedir sempre com si cada àlbum fos l'últim i no esperar-ne res més”.

El músic anglès també va comentar la seva relació amb la fama i les celebrities de l'altra banda de l'oceà: Rihanna interpreta la cançó de Coldplay Princess of China, Martin col·labora amb la superestrella del hip-hop Jay-Z, i ell i la seva dona, Gwyneth Paltrow, són els padrins del fill del Beyoncé. "La seva fama és més real –va valorar el líder de Coldplay–. Amb gent com Beyoncé i Lady Gaga... és diferent per a les noies. Si ets atractiu, tens més atenció, necessites més atenció, com Beyoncé. La gent la miraria igual si fos conductora de camions".

stats