Publicitat
Publicitat

ARTS ESCÈNIQUES

Come & See: 100 programadors internacionals visitaran Barcelona per comprar teatre

La quarta edició del mercat d'arts escèniques comptarà amb 29 espectacles i 19 presentacions de companyies catalanes  de l'11 al 13 de juliol a les fàbriques de creació

De l'11 al 13 de juliol se celebrarà a Barcelona la quarta edició del mercat biennal d'arts escèniques Come & See. L'Associació de Companyies de Teatre de Catalunya va impulsar el 2006 aquesta mostra. Enguany 100 programadors vindran de tots els continents per veure la creació escènica catalana i, en cas que els agradi, comprar espectacles.

29 companyies com Clownic, Mar Gómez, Pep Bou o T de Teatre representaran fragments de 20 minuts dels seus espectacles i una vintena de companyies més podran fer la presentació dels seus projectes als directors de teatres i festivals del món que hi participin. Enguany es faran les activitats a cinc fàbriques de creació de Barcelona: La Central del Circ, l'Antic Teatre, el Graner, la Fabra i Coats i la Nau Ivanow. Una comissió multidisciplinar ha escollit les companyies que podran exhibir-se, la majoria de les quals utilitzen el teatre visual (dansa, clown, música, performance, comèdia, etc.) dins els seus muntatges, de manera que són  més fàcilment exportables.

El Come & See aquest any s'empara dins el Grec, festival que també aprofitarà l'avinentesa per presentar els seus projectes internacionals i intentar buscar aliances internacionals.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT