Publicitat
Publicitat

Música

Comencen els Grammy Llatins amb un homenatge a Shakira

La cantant colombiana va rebre ahir una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood

L'Acadèmia Llatina de la Gravació ret aquesta nit homenatge a la colombiana Shakira, amb el lliurament del premi Persona de l' Any, un acte que servirà com a preludi dels Grammy Llatí , la gran cerimònia de la música en castellà que tindrà lloc dijous a Las Vegas ( Nevada ) .

L'artista , guanyadora de set Grammy Llatí i de dos Grammy , va ser escollida per al guardó per la seva carrera musical i els seus projectes filantròpics . Als seus 34 anys es converteix en la persona més jove a rebre el premi . La colombiana també és notícia perquè ahir va rebre una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood, essent la primera artista colombiana que rep aquesta distinció.

L'homenatge es durà a terme en un sopar de gala que inclourà un concert amb presència de reconeguts artistes en el centre de convencions de l'hotel i casino Mandalay Bay , escenari on l'endemà tindrà lloc el lliurament de la dotzena edició dels Grammy Llatins.

Els cantants Pepe Aguilar , Cristian Castro , Franco de Vita , Alejandra Guzmán , Natalia Jiménez i Vicentico , entre d'altres , seran els encarregats del tribut a Shakira . Tots ells interpretaran populars cançons de l'artista i els beneficis que generi l'esdeveniment es destinaran a la fundació Peus Descalços , creada per la colombiana , i als programes educatius finançats per l'Acadèmia de la Gravació.

Atipa't de cultura

Etiquetes

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT