Cultura 23/07/2011

Còmics, cine fantàstic i sèries de ciència-ficció se citen al Comic-Con de San Diego

Redacció
2 min

BARCELONASteven Spielberg ha anunciat que hi haurà una nova entrega de Jurassic Park d'aquí a "dos o tres anys". L'anunci el va fer a la 42a fira Comic-Con de San Diego, on la indústria del còmic i audiovisual se citen cada any per presentar les novetats més sucoses en vinyetes, sèries i pel·lícules que són adaptacions de còmic o directament films de ciència-ficció. És la convenció més important del món i congrega milers de professionals, fans i friquis disfressats de tot tipus d'éssers fantàstics.

Spielberg hi presentava, amb Peter Jackson de productor, l'esperada Les aventures de Tintín: El secret de l'unicorn en 3D, però també hi han passat Guillermo del Toro amb Pacific Rim, una pel·lícula apocalíptica en què la humanitat mesurarà les seves forces amb uns monstres horribles que surten de les profunditats de l'oceà. També s'ha presentat la quarta entrega dels films de Spider-Man, The amazing Spider-man, amb nou protagonista, Andrew Garfield: "Podria fer aquest personatge la resta de la meva vida", va dir.

Ridley Scott va parlar sobre la pel·lícula Prometheus, que serà una espècie de preqüela d'Alien, la pel·lícula de 1979 que ell mateix va dirigir. Va dir que "tindrà l'ADN d'Alien", però anirà "per un camí molt diferent" que els films protagonitzats per Sigourney Weaver. Charlize Theron és l'actriu que interpreta una executiva sense creencies religioses ni coneixements científics que "dirigeix la nau, i pots endevinar que es convertirà en un problema", va dir el director de Gladiator, que va assegurar que no farà cap més pel·lícula sense 3D.

El que va dominar el primer dia del Comic-Con van ser els protagonistes de Crepuscle. Es va presentar la Part 1 de la nova entrega dels films, La saga de Crepúsculo: Amanecer. Kristen Stewart, Robert Pattinson y Taylor Lautner van explicar les mesures de seguretat per protegir escenes claus del rodatge com el casament de la noia i el vampir i el part.

També es va deixar veure per la fira el Capità Amèrica, Chris Evans, a l'expositor de Marvel, on va signar pòsters, i l'exjugador de wrestling Hulk Hogan va promocionar el nou videojoc on apareix: Saint's Row: The Third.

stats