Música

Concerts imprescindibles del Festival BarnaSants

Pau Alabajos inaugura una edició que programa més de 140 actuacions

Pau Alabajos

Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat), 17 de gener

El concert de cloenda del BarnaSants 2020 que no va poder ser esdevé l’acte inaugural del 2021. A l’escenari, les cançons de disc Les hores mortes de Pau Alabajos.

Gemma Humet

Auditori Barradas (L’Hospitalet de Llobregat), 22 de gener

El disc Màtria és gairebé una reinvenció per a Gemma Humet, que ha implicat Jordi Casadesús (La Iaia) en una aventura per atrevides sonoritats electròniques.

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba

Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat), 31 de gener

Van sublimar talent i complicitat en l’enregistrament en directe al Teatre Micalet de València el setembre de l’any passat, i ara escampen aquella màgia en una gira a duo que comença a l’Hospitalet de Llobregat i que seguirà per València, Mallorca, Balaguer i Castelldefels.

Quico Pi de la Serra

Auditori Barradas (L’Hospitalet de Llobregat), 6 de febrer

Pi de la Serra manté la fidelitat al BarnaSants. Aquesta cop, però, serà una trobada especial: la primera sense Amadeu Casas, el guitarrista mort el 26 de desembre.

‘Una bruixa com nosaltres'

Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat), 28 de febrer

El BarnaSants reprograma el concert dedicat a les cançons de Guillermina Motta protagonitzat per Sílvia Comes, Anna Roig, Laura Simó i Mone Teruel.

‘Teresa Pàmies: Cròniques a ritme de bolero’

Casinet d’Hostafrancs, 5 de març

La pianista Elisabet Raspall i l’actriu Tilda Espluga, dirigides per Anna Güell, fan un homenatge en clau de bolero a Teresa Pàmies que també vol recordar tots els que el franquisme va obligar a exiliar-se.

‘A Lluís Miquel’

Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat), 10 d’abril

Homenatge a tot un referent de la cançó al País Valencià, fundador dels 4 Z, activista cultural, productor i gran adaptador de Jacques Brel al català.

‘Femme Brassens’

Teatre Joventut (L’Hospitalet de Llobregat), 23 d’abril

El BarnaSants commemora el centenari de Georges Brassens amb un espectacle en què Eva Dénia, Anna Roig, Maria Rodés i Mariola Membrives interpreten cançons del gran cantautor francès.

Quan un concert és “un tros de fusta” enmig del mar