Concha Velasco dirà adeu als escenaris amb 'El funeral'

Per primera vegada, l'actriu estarà dirigida pel seu fill, Manuel M. Velasco

Concha Velasco s'acomiadarà del teatre amb 'El funeral'. Ho ha anunciat aquest dimecres durant la presentació de l'espectacle a Valladolid, on ha explicat que amb aquest muntatge culminarà la seva carrera teatral. "És una obra amb la qual ja penso que m'acomiadaré", ha assegurat l'actriu, que ha explicat que després de les "moltes satisfaccions" que li ha donat 'Reina Juana' tenia ganes de "tornar a la comèdia". A banda de dir adeu a l'escena teatral, Velasco, de 78 anys, es posarà per primera vegada a mans del seu fill, Manuel M. Velasco, que dirigeix el muntatge.

De fet, l'espectacle es va crear amb la idea que serviria de cloenda a l'actriu. "Li vaig dir al meu fill: si el teu pare fos viu, voldria retirar-me amb 'La bruja novata'. I ell va respondre: doncs t'escriuré alguna cosa que tingui a veure amb 'La bruja novata'", ha relatat l'actriu, que està contenta de tancar aquesta etapa amb "una obra per a tots els públics". 'El funeral' s'estrena aquest divendres al Teatro Calderón de Valladolid i, més endavant, farà gira per l'Estat.

A l'escenari Velasco interpretarà una actriu morta que apareix a l'obra com un fantasma. "És com una gran joguina, i estic molt satisfeta que tots els actors als quals vam proposar l'espectacle ens diguessin que sí", afirma l'actriu. El repartiment també compta amb Antonio Resines, Clara Alvarado, Cristina Abad i Emmanuel Medina.

El comiat teatral no implica, però, que Velasco tanqui la carrera professional. Actualment l'actriu es manté activa també a la televisió amb el programa de TVE 'Cine de barrio' i la sèrie de televisió 'Las chicas del cable', amb la qual ha firmat un paper per al seu personatge la pròxima temporada. A més, els pròxims mesos també participarà en el rodatge d'una pel·lícula.

Més continguts de