JUDICI AL DOCTOR DE JACKSON
Cultura 29/09/2011

Conrad Murray va mostrar pànic davant la "mala reacció" de Michael Jackson

Mentre Jackson era a l'hospital, Murray hauria demanat de tornar a la casa del cantant a recollir una "crema"

Ara
2 min
Faheem Muhammad, el cap de seguretat de Michael Jackson

El cap des seguretat de Michael Jackson va declarar ahir a la segona jornada del judici per l'homicidi del cantant i va descriure el "pànic" i "nerviosisme" de Conrad Murray en els moments posteriors a la mort del rei del pop. Faheem Muhammad va ser dels primers a arribar a l'habitació de Jackson, després que Murray hagués trucat a l'assistent personal del cantant.

Muhammad va explicar que a l'habitació va trobar els fills de Jackson, de 14 i 13 anys, plorant i en estat de xoc; el cantant estava estirat a terra al costat del llit i amb els ulls oberts i Murray, visiblement nerviós i suant, provava de reanimar-lo sota l'atenta mirada d'Alberto Álvarez, director de la logística de l'artista. El metge va demanar si "algú més sabia fer un massatge cardíac", va afirmar Muhammad.

D'altra banda, l'assistent personal del cantant, Michael Amir Williams, va relatar que havia rebut una trucada de Murray a les 12.13 h. "Truqui'm immediatament, si us plau; truqui'm immediatament", va deixar enregistrat el metge a la seva bústia de veu. Dos minuts més tard, Murray tornava a trucar dient que Jackson havia tingut "una mala reacció". Quan Williams va arribar a la residència del cantant, Jackson era traslladat cap a l'ambulància que el portaria a l'hospital de Los Angeles, on va ser declarat mort a les 14.26 hores.

Williams també va parlar de la conversa que va mantenir amb Murray a l'hospital, en què el metge li hauria demanat de tornar al domicili de Michael Jackson. "Ell em va dir: hi ha cremes de Michael Jackson que no vull que la gent vegi".

Els dos testimonis van confirmar que Michael Jackson visitava periòdicament el seu dermatòleg, Arnold Klein. "En algun moment van ser molt regulars", va dir Williams, que va observar que el cantant parlava més lentament després de la seva visita a l'especialistael cantant estava en bona forma els dies previs a la seva mort.

Avui declararà Alberto Álvarez, testimoni clau en els últims moments de la vida rei del pop. Álvarez podria oferir nous detalls sobre l'actuació de Murray, que segons l'acusació va administrar medicaments de forma inadequada i sense supervisió al cantant.

Està previst que el judici duri cinc setmanes.

stats