Moda
Cultura 12/04/2011

Continua la polèmica per les soles exclusives de Louboutin

La firma ha demandat Yves Saint Lauren per incorporar les soles vermelles a alguns dels seus models. Carmen Steffens és la segona marca en discòrdia amb la sabateria francesa

Afp
1 min
Les sabates Louboutin

La polèmica per l'exclusivitat i propietat de les soles vermelles de Louboutin continua. Un jutge ha de resoldre la denúncia interposada dijous passat a Yves Saint Lauren per "infracció de la marca" i "competència deslleial" a Louboutin després que apareguessin a diferents botigues de Manhattan unes sabates d'YSL amb les soles pintades de vermell.

Però Louboutin ha demandat una altra firma, la brasilera Carmen Steffens, mesos després d'obrir una botiga a París on es venen sabates amb soles de colors. La marca s'ha defensat argumentant que va introduir-les el 1996, abans que Louboutin registrés oficialment les seves als Estats Units, segons ha informat Vogue.

"Carmen Steffens confia en la llarga tradició de soles de color en alguns dels seus models", ha justificat Mark Willingham, portaveu de la marca als Estats Units. "Estem disposats a mostrar els nostres catàlegs i aportar proves", ha conclòs la gerent de la marca de França, Alexandra Le Garre. Només tres models de la col·lecció francesa de Steffens incorporen el color a les soles, asseguren.

stats