MÚSICA
Cultura 08/05/2011

El Cor Jove de l'Orfeó Català interpretarà per primera vegada el 'Rèquiem' de Fauré

La formació barcelonina debuta avui en el nou cicle de Concerts Orfeó Català al Palau de la Música, interpretant l'obra que va donar projecció internacional al compositor francès Gabriel Fauré

Redacció
1 min

BarcelonaEl Cor Jove de l'Orfeó Català actuarà a les 18 hores al cicle de Concerts Orfeó Català al Palau de la Música, interpretant per primera vegada en la seva història el Rèquiem de Fauré. La formació barcelonina estarà acompanyada per l'Orquestra Terrassa 48, el pianista Josep Buforn, la soprano Serena Saez i el baríton Esteve Gascón, sota la direcció del director titular del cor, Esteve Nabona. L'audició inclourà també el Concert per a piano i orquestra número 9 de Mozart, un dels més rellevants del músic austríac i que permetrà a Buforn demostrar la seva versatilitat.

Fundat l'any 1986, el Cor Jove de l'Orfeó Català està format actualment per 58 cantants, amb un repertori que comprèn des de la música tradicional i popular catalana i d'altres països fins a obres d'autors com ara Vivaldi, Charpentier, Händel, Bach, Haydn, Mozart i Brahms.

stats