Publicitat
Publicitat

DANSA

El Corella Ballet estripa el contracte amb Castella i Lleó

La comunitat no renova el conveni amb el ballarí, que havia declarat obertament que volia establir-se a Figueres

La companyia de dansa dirigida pel ballarí Ángel Corella, fins ara anomenada Corella Ballet Castella i Lleó, perdrà la seva vinculació amb aquesta comunitat perquè la conselleria de Cultura i Turisme ha decidit no renovar el seu conveni de col·laboració per causa de la crisi econòmica.

L'administració autonòmica ha informat avui a través d'un comunicat que la decisió es va prendre en una reunió amb la Fundació Ángel Corella el passat 7 de desembre, quan ambdues parts no van arribar a un acord per prorrogar la seva col·laboració, que consistia bàsicament en una aportació anual de 2 milions d'euros a canvi de portar el nom "Castella i Lleó".

La Fundació Ángel Corella té la seu a unes naus provisionals a La Granja de San Ildefonso (Segòvia) però projectava una Fundació Corella a l'antic palau de Santa Cecília que havia cedit per patrimoni nacional perquè era la companyia l'escola. Corella ha agraït l'ajut de la Junta en els tres últims anys i ha informat que encara no té decidit el seu futur, encara que avança que pròximament "el donarà a conèixer". No obstant això, les administracions més properes a aquesta companyia entenen que el seu destí serà Catalunya, cosa que no ha confirmat encara el ballet.


Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT