Publicitat
Publicitat

DANSA

Cristina Alonso, nova directora del Graner de l'Illa Philips

La fàbrica municipal de creació de dansa està gestionada pel Mercat de les Flors, que comptarà amb el consell de les associacions de professionals i les companyies de dansa de Catalunya

Cristina Alonso ha sigut elegida per coordinar el Graner, la nova fàbrica de creació de dansa ubicada a la Zona Franca, en una antiga factoria de l’empresa Philips. Aquesta elecció s’ha fet després d’un procés de selecció al qual es van presentar 25 candidatures. El Graner s’inclou dins el programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona, que té com a objectiu donar suport a la creació a la nostra ciutat. L’Institut de Cultura ha encarregat al Mercat de les Flors la gestió de l’equipament, que farà amb una comissió de seguiment, en la qual també hi participen les associacions de professionals i de companyies de dansa de Catalunya.
 
Cristina Alonso, cofundadora i codirectora de la plataforma de creació ÀREAtangent (2002-2010), creadora artística, assessora i productora, té l’encàrrec de coordinar el Graner durant 2 anys, més 2 anys prorrogables.
 
El Graner és un espai de 1.000 m2 que disposa de 4 sales d’assaig, creació i posada en escena (des de la sala d’estudi plató de 240 m2, passant per 2 sales d’assaig de 100 m2 i una sala de recerca individual de 42 m2). També disposa d’espais d’oficines i gestió per a l’acollida de projectes de producció, així com la resta de serveis necessaris per a la producció de propostes coreogràfiques.
 
El Graner acollirà residències de creadors de dansa i desenvoluparà projectes de cooperació artística amb altres agents culturals de la ciutat, a més de promoure la integració de l’espai al barri, entre d’altres objectius.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT