Cinema
Cultura 13/03/2012

Cronenberg esmola els ganivets

El director d''Una història de violència' prepara la sèrie televisiva 'Knifeman', sobre un cirurgià autodidacte del segle XVIII

Ara
1 min
Time Out repassa la llista de grans actors  que han treballat amb el director canadenc

BarcelonaSegons The Hollywood Reporter, David Cronenberg en dirigirà el pilot i serà el productor executiu d'una sèrie televisiva, 'Knifeman', la primera incursió del director d''Un mètode perillós' en l'àmbit televisiu. La sèrie, que està produint MRC i encara no s'ha venut a cap canal, explicarà la història de John Hunter, un extraordinari cirurgià del segle XVIII que fa servir mètodes poc ortodoxos per descobrir els secrets del cos humà.

Els guions de 'Knifeman' els està escrivint Rolin Jones ('Friday Night Lights', 'Weeds') amb l'ajuda de Ron Fitzgerald ('Friday Night Lights'). La sèrie parteix de la biografia de John Hunter escrita per Wendy Moore, 'The knife man: blood, body-snatching and the birth of modern surgery'. "Hunter es va convertir en el cirurgià i anatomista més famós del segle XVII", diu la mateixa Moore a la seva pàgina web. "En una època en què les operacions eren crues, extremadament doloroses i sovint fatals, Hunter va rebutjar els usos medievals basats en antigues tradicions gregues i va protagonitzar una revolució en el món de la cirurgia".

stats