TEATRE
Cultura 13/12/2011

La Cubana farà sonar 'Campanades de boda' el 2012

L'espectacle nupcial dirigit per Jordi Milà i amb 11 actors de la companyia, es presentarà al març al Coliseum i a partir de l'abril al Tívoli

Ara
1 min
El nou espectacle de La Cubana

BarcelonaLa Cubana està preparant el retorn als escenaris de Barcelona a partir del mes de març. L’espectacle es dirà Campanades de boda i estarà en cartell a dos teatres. Tot el mes de març al Teatre Coliseum i a partir del mes d’abril al Teatre Tívoli, dos espais que es van convertir en teatre després de passar-hi la companyia amb més plomes de Catalunya amb Cegada de amor (1994) i la reposició de Comeme el Coco, Negro (2007).

Campanades de boda serà dirigit per Jordi Milán i interpretat per Mont Plans, Jaume Baucis, Xavi Tena, Toni Torres, Annabel Totusaus, Maria Garrido, Txell Duró, Bernat Cot, Babeth Ripoll, Montse Amat, Oriol Burés i Jordi Milán. "En tots els espectacles de La Cubana sempre es pretén demostrar que al darrera de qualsevol esdeveniment quotidià sempre hi ha teatre. En aquest cas, el tema escollit, els casaments, són un exemple molt evident d’aquest teatre quotidià", han dit en un comunicat. "Tan se val la raça, les creences religioses, els diners, l’afiliació política o el sexe dels contraents: Tothom acaba interpretant amb gran rigor escènic el seu personatge".

Fidels al gènere de la comèdia vodevil costumista, Campanades de boda "és una paròdia de la gran paròdia que tots fem per casar-nos. Un gran espectacle teatral que muntem i en el que acabem sent protagonistes".

Les entrades ja són a la venda. Els dimarts serà el dia de l'espectador.

stats