Moda
Cultura 12/09/2011

Custo Barcelona incorpora el 3D

El dissenyador català va repartir ulleres entre als assistents a la desfilada de la New York Fashion Week per presentar la seva nova col·lecció. "La tecnologia és el nou missatge de la moda", ha dit Custo Dalmau

Efe
1 min
Custo Barcelona, en 3D

Nova YorkCusto Dalmau va tornar a sorprendre a la Setmana de la Moda de Nova York amb una col·lecció que incorpora els gràfics en tres dimensions.

Dins de la col·lecció de la primavera 2012, anomenada Tripolar, Custo ha creat una línia de vestits, shorts, tops i banyadors amb gràfics de tons morats, turqueses, roses, taronges i grisos que combinen materials com el niló, l'acetat i les aplicacions manuals per aconseguir l'efecte tridimensional. Per això abans que Mira'm saltés a la passarel·la, el dissenyador va repartir les ulleres entre els assistents. "El 3D és una expressió gràfica de com la dona contemporània viu la moda", explicava Custo en una entrevista amb Efe.

Hollywood ha inspirat la col·lecció tridimensional i sorprenent del creador català, que compleix 15 anys de presència ininterrompuda a la passarel·la de Nova York. "La tecnologia és el nou missatge de la moda", resumia Custo.

stats