GENT

Dos actors d'èxit

Daniel Craig i Rachel Weisz, boda secreta

L'últim James Bond i la protagonista d''Àgora' es van casar dimecres a Nova York en un acte íntim al qual només van assistir els respectius fills dels actors i un parell d'amics

Daniel Craig i Rachel Weisz ja són marit i muller, segons ha confirmat el representant de l'actor britànic, Robin Baun, que no ha volgut facilitar informació sobre la data o el lloc del casament.

Els mitjans britànics, però, assenyalen que l'enllaç va tenir lloc dimecres passat a Nova York. L'acte, segons informa el Daily Mail , va ser molt íntim i només hi van assistir la filla de 18 anys de Craig (Ella), el fill de 5 anys de Weisz –fruit de la seva relació amb Darren Aronofsky, el director de Cisne negro– i dos amics de la parella.

Craig , de 43 anys , va saltar a la fama quan es va convertir en el sisè actor que encarna l'agent amb llicència per matar . Després de Casino Royale i Quantum of solace, a l'octubre del 2012 tornarà a les pantalles com a 007 a la 23a entrega de James Bond , que estarà dirigida per Sam Mendes ( American beauty). Abans el veurem interpretant al periodista Mikael Blomkvist a The girl with the dragon tattoo, l'adaptació de David Fincher de la saga Millenium de Stieg Larsson.
Coneguda pels seus papers a La mòmia i Àgora, Rachel Weisz, de 41 anys , va guanyar l'Oscar a la millor actriu secundària per la seva interpretació a El jardiner fidel.