Cinema
Cultura 12/01/2011

Daniel Craig tornarà a tenir llicència per matar

L'actor anglès encarnarà de nou l'agent 007 en una aventura que s'estrenarà el novembre del 2012. El director serà el també britànic Sam Mendes, que s'estrenarà en la franquícia.

Redacció
1 min
Daniel Craig a 'Quantum of solace'

BarcelonaSegons informa EFE, Daniel Craig es tornarà a posar en la pell de James Bond per tercera vegada, després d'interpretar l'agent secret a Casino Royale (2006) i Quantum of Solace (2008). L'aventura número vint-i-tres de la saga de l'agent 007 s'estrenarà el novembre de 2012, segons va informar ahir l'estudi Metro Goldwyn Mayer, junt amb els seus associats EON Productions. La producció començarà a finals de 2011 amb un guió de Neal Purvis i Robert Wade, que ja han escrit les quatre últimes aventures de la saga, però aquesta vegada comptaran amb la col·laboració de John Logan, que ha escrit guions de films com ara Gladiator (Ridley Scott, 2000).

La gran novetat d'aquesta nova entrega és la incorporació de Sam Mendes, director amb passat teatral que va guanyar l'Oscar amb American Beauty (1999). La producció ha sofert diferents retards a causa dels problemes financers que està travessant MGM, un estudi que es va declarar en fallida a finals de 2011 i que ara es troba en un procés de reestructuració.

stats