Publicitat
Publicitat

Música

Daniel Lanois i Maria del Mar Bonet actuaran al Blues & Ritmes de Badalona

El cartell del festival, que se celebrarà del 18 al 25 d'abril, el completen Soleá Morente & Los Evangelistas i Sara Watkins, Sarah Jarosz & Aoife O'Donovan

La 26a edició del Festival  Blues & Ritmes de Badalona ja té tancada la programació. A més del debut a casa nostra de Daniel Lanois, s'hi afegeixen Maria del Mar Bonet –que interpretarà les cançons del disc 'Alenar' (1977)–, Soleá Morente amb Los Evangelistas i l'estrena a Catalunya de Sara Watkins, Sarah Jarosz i Aoife O'Donovan.

El festival l'obrirà  Soleá Morente el 18 d'abril al Teatre Principal. La filla d'Enrique Morente presentarà 'Encuentro', el nou treball amb Los Evangelistas, el grup integrat per músics de Los Planetas i Lagartija Nick. Un dia després, el 19 d'abril, el mateix espai acollirà el debut a Catalunya de Sara Watkins, Sarah Jarosz i Aoife O'Donovan, tres joves cantants de 'bluegrass'.

 

Daniel Lanois, el llegendari productor de discos dels U2 i Peter Gabriel, passarà pel Principal el 22 d'abril per defensar 'Flesh and machine', un disc que en directe combina amb videoprojeccions realitzades amb el Modern School of Film de Nova York i cineastes com Atom Egoyan i Mary Harron.

El Blues & Ritmes es tancarà el 25 d'abril al Teatre Zorrilla amb una producció pròpia: un concert de  Maria del Mar Bonet en què la cantant mallorquina interpretarà el disc 'Alenar' i altres cançons compostes poc abans.

 

Les

Més continguts de

le
PUBLICITAT
PUBLICITAT