MÚSICA
Cultura 04/09/2012

Londres mostrarà la intimitat de David Bowie

El museu Victoria & Albert explorarà la figura del cantant a partir dels seus objectes personals: instruments, vestuari i fotografies

Ara / Efe
1 min
LA INTIMITAT DE BOWIE, EN UN MUSEU

LondresL'artista britànic David Bowie serà el centre d'una exposició al museu Victoria & Albert a partir del març del 2013. L'exposició pretén aprofundir en la seva influent carrera a través de més de 300 objectes: vestits, fotografies, lletres de cançons manuscrites o instruments.

'David Bowie is' repassarà, de març a juliol, els diferents processos creatius que el polifacètic artista ha provat al llarg de cinc dècades. Tanmateix, l'exposició no seguirà un eix cronològic per presentar els 300 objectes de Bowie, de 65 anys. La mostra arrenca als primers anys de David Robert Jones (el seu nom veritable) i reflecteix la seva gran passió per les innovacions en l'art, el teatre i la tecnologia, i també la seva atracció per la ciutat de Londres.

El museu Victoria & Albert exhibirà més de 60 dels cridaners vestits de Bowie, que també representen diferents personalitats que el músic ha adquirit en la seva carrera artística. Així mateix es podran veure fotografies del provocador cantant fetes per Terry O'Neill i Masayoshi Sukita. I entre molts altres objectes hi haurà extractes de pel·lícules en què va participar. Des del 2006 l'artista es troba retirat dels escenaris, només fa alguna col·laboració puntual.

stats