Cultura 31/01/2012

David Guetta exercirà de discjòquei de masses al FIB

Un altre dj, el britànic Dizee Rascal, actuarà per segona vegada al Festival de Benicàssim en una clara aposta de l'organització per continuar amb ritmes urbans al capdavant del cartell

Efe
1 min
David Guetta i la seva dona / AFP

ValènciaEl discjòquei i productor musical francès David Guetta, guanyador de dos premis Grammy, presentarà en el pròxim Festival Internacional de Benicàssim (FIB) el seu últim àlbum, 'Nothing but the beat', que l'ha consolidat com un dels discjòqueis preferits pel gran públic.

Els organitzadors del festival, que se celebrarà entre el 12 i el 15 de juliol del 2012, han anunciat la incorporació del dj de música electrònica al seu cartell, avalada pels seus més de 15 milions de singles venuts i les seves col·laboracions amb els números u de les radiofórmules com Madonna, Rihanna o Kylie Minogue.

Amant de l'escena eivissenca i escèptic amb el 'French Touch' -interpretació gala del house en què s'enquadren compatriotes com Cassius o Daft Punk-, Guetta tornarà al País Valencià després del concert que va oferir amb motiu del Gran Premi d'Europa de Fórmula 1 el juny del 2011.

El DJ francès va arrasar el 2011 amb el seu àlbum 'Nothing But the Beat', precedit per l'èxit del seu "One love" (2009), en què va col·laborar amb artistes com Akon o Kelly Rowland, excomponent de Destiny's Child.

Dj Rascal repeteix

En contrapartida al toc meditat i sempre a punt de Guetta, el FIB també comptarà amb la presència del raper i productor britànic Dizee Rascal, que hi torna després del seu concert del 2010, que ja va suposar una clara aposta pels sons urbans enfront del pop-rock i l'electrònica que identificaven al FIB tradicionalment.

stats