Cinema
Cultura 15/03/2011

David Lynch dirigirà el 'webcast' d'un concert de Duran Duran

El cineasta s'encarregarà de realitzar la retransmissió del concert de la banda britànica en el marc d'un concert patrocinat per American Express. L'estiu passat Terry Gilliam ja va dirigir el 'webcast' d'un concert d'Arcade Fire en un concert similar també promogut per l'empresa de crèdit.

Redacció
1 min
David Lynch

BarcelonaAmerican Express sembla decidida a reclutar els directors més inclassificables del cinema contemporani per dirigir els webcast del cicle de concerts que organitza, Unstaged. Després de contar l'any passat amb Terry Gilliam per dirigir el concert d'Arcade Fire al Madison Square Garden, ara serà David Lynch el cineasta encarregat de la retransmissió online del concert del grup a través de Youtube.

El grup seleccionat en aquesta ocasió ha estat Duran Duran, que presenten el disc número 13 de la seva carrera, All you need is now. L'esdeveniment oferirà activitats interactives a través de la xarxa i una col·laboració única amb David Lynch en un dels escenaris, i una instal·lació d'art online. El concert es realitzarà el proper 23 de març.

Per David Lynch aquest serà el primer treball audiovisual que signa després de la seva pel·lícula Inland empire (2006).

stats