Música

David Mauricio estrena el videoclip d''Ocells perduts'

La cançó forma part del disc de debut del músic gironí

El bosc com a casa: així és el videoclip de la cançó 'Ocells perduts', de David Mauricio, que ha dirigit Anna Urpí. La descontextualització dels objectes quotidians en un entorn natural i salvatge serveix com a fil conductor per posar les imatges al tema 'Ocells perduts', un passeig introspectiu que ens porta a recórrer les fagedes i rierols de la Garrotxa a través de la música del cantautor gironí. El videoclip és una idea original de Ginkgo Audiovisuals, amb realització d'Àlex Cases, direcció de fotografia de Gerard Tarrats i direcció artística de Noemí Roset.

'Ocells perduts' també és títol del disc de debut de David Mauricio, pop d'autor que s'omple de les sonoritats acústiques de la mandolina, el violí i el banjo. En el disc, produït per Vic Moliner, hi col·laboren Apel·les Carod, Miquel Biarnés i Santi Careta, i el concert de presentació a Barcelona serà el 18 de febrer al Casinet d'Hostafrancs dins del Festival BarnaSants.

David Mauricio, format al Taller de Músics de Barcelona i l'Esmuc, ha participat en diferents projectes jazzístics, com ara Remember Coltrane & Hartman i Singing Chet, i també en musicals com 'La Monyos' i 'Josafat'.

  • Etiquetes

Més continguts de