Publicitat
Publicitat

MÚSICA

'Indigna2', el rap dels 'indignats'

L'MC de l'Hospitalet Dawizard es fa ressò del moviment dels 'indignats' en aquest rap, que compta amb un videoclip muntat a partir de vídeos penjats a la xarxa

L'MC de l'Hospitalet Dawizard ha presentat el videoclip del tema "Indigna2 ", el seu homenatge al moviment ciutadà dels indignats i el 15 - M . Del videoclip se n'ha encarregat Egon Wiehoff , que l'ha muntat a partir d' imatges  extretes de vídeos penjats a la xarxa que documenten el moviment.

Dawizard ha fet l a lletra del rap a partir dels lemes de les pancartes dels indignats. El tema, que es pot descarregar gratis, l'ha produït RJbeats i ha sigut gravat , mesclat i masteritzat per ZPU i Soma. 

Dawizard ha fet de teloner de Tote King , Xhelazz i Puto Largo i ha actuat en diverses sales de Catalunya i en festivals com l' Hipnotik . Les tres maquetes que ha editat, El código Dawizard, Estado de flow i Virus hip hop, s'han distribuït a les botigues Gong Disco, i e ls videoclips "No hay prisa" i "Sueños" s'han emès per canals de televisió com MTV , Sol Música , PachaTV i 40tv .

El de l'Hospitalet és conegut per la seva participació en diverses batalles i concursos de MC i per la seva relació amb el món de l' streetball , on ha treballat per a Nike , And1 , ACB , TV3 i Adidas .

Atipa't de cultura

Més continguts de

Atipa't de cultura
PUBLICITAT
PUBLICITAT