MÚSICA
Cultura 25/05/2011

Deakin i Autolux cancel·len els concerts al Primavera

Els directes del projecte en solitari d'un dels membres d'Animal Collective i el del trio de Los Angeles han caigut de la programació del San Miguel Primavera Sound

Redacció
1 min

BarcelonaEls concerts de Deakin, projecte el solitari d'un dels membres d'Animal Collective, Autolux, que havien de formar part de la pròxima edició del San Miguel Primavera Sound, que se celebrarà del 25 al 29 de maig al Poble Espanyol i el Fòrum de Barcelona, s'han cancel·lat.

Segons ha informat el festival, el concert de Deakin s'ha cancel·lat perquè el músic no pot compaginar en aquests moments la seva activitat amb Animal Collective, també programats al Primavera, amb les seves actuacions en solitari, i li ha resultat impossible preparar el directe. Deakin havia de tocar diumenge a les 18.15 h al Poble Espanyol. El grup barceloní Me And The Bees, que havien de precedir el directe de Deakin, tocaran a l'hora en què aquest ho havia de fer, i les les actuacions del diumenge al Poble Espanyol començaran més tard.

Pel que fa a Autolux, el Primavera ha fet públic el comunicat enviat pel grup: "Autolux lamenta molt comunicar la cancel·lació de les seves actuacions al San Miguel Primavera Sound. Un familiar proper de Carla està molt malalt i no hi ha cap possibilitat de poder volar a Europa ara mateix. És una llàstima, ja que teníem moltes ganes de tocar en el festival i poder gaudir de tantes bandes en directe".

stats